Turktime

Bakan Nebati, üç kategoride yılın fotoğraflarını seçti

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında yıl boyunca çektiği fotoğrafları inceleyen Nebati, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Nebati, üç kategoride yılın fotoğraflarını seçti
Haberler / Kültür
29 Aralık 2022 Perşembe 16:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında yıl boyunca çektiği fotoğrafları inceleyen Nebati, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Nebati, "spor" kategorisinde, Türklerin en eski ata sporlarından kökbörü etkinliğinden bir görüntüyü yansıtan Arife Karakum'un "Paylaşılamayan" isimli fotoğrafına oy verdi.

"Haber" kategorisinde, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden 10 yaşındaki Leyan eş-Şair için düzenlenen cenaze töreninden bir kareyi çeken Ali Jadallah'ın "Mazlumun Ahı" isimli fotoğraftan yana oyunu kullanan Nebati, "çevre-yaşam" kategorisinde ise Mustafa Hassona'nın "Masumiyet" isimli fotoğrafını seçti.

Oylamanın ardından, çevre sorunlarına ilişkin farkındalığı artırmak amacıyla oylama sitesine eklenen link üzerinden Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün "Geleceğe Nefes-Türkiye Yüzyılına Nefes" kampanyasına katılan Nebati, fidan sahibi de oldu. Nebati'nin sahiplendiği fidan Şanlıurfa'ya dikilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime