Turktime

Murat Dalkılıç'tan mesajlara sitem!

Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur, 2022 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Boluğur katıldığı bir yayında,"Mutlu bir yuvamın ve bir erkek çocuğumun olması çok isterdim" demesinin ardından eski eşi Murat Dalkılıç'a mesaj yağdı. Dalkılıç, ''Film biteli çok oldu'' dedi
ABONE OL
Abone Ol
Murat Dalkılıç'tan mesajlara sitem!
Haberler / Magazin
17 Şubat 2024 Cumartesi 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2017'de nikah masasına oturan şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur, 2022 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Boluğur'un katıldığı programda mutlu bir yuvasının ve çocuğunun olduğunu söylemesinin ardından gözler Murat Dalkılıç'a çevrildi. Günlerdir tepki mesajları alan şarkıcı sitem etti.

ERKEK ÇOCUĞUM OLSUN İSTEDİM

Hayattaki isteklerinden bahseden Merve Boluğur, "Ben çok mutlu bir yuvam olsun istedim. Bir tane ufak tatlı bir erkek çocuğum olsun istedim. Çok istiyordum ya" ifadelerini kullandı. Oyuncunun sözlerinden sonra eski eşi Murat Dalkılıç hedef gösterilerek özel videolar hazırlandı.

MUTLU BİR SON İSTİYORSUNUZ AMA FİLM BİTELİ ÇOK OLDU

Gelen tepkilerin ardından hazırlanan videoların kendisine gönderilmesine tepki gösteren Murat Dalkılıç, Instagram hesabından yayınladığı videoda şu sözlerle sitem etti: "Günlerdir DM kutuma gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum o yüzden konuyla pek ilgilenemedim. Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım. Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit. Orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim. Eski karım ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor. Muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. Biraz üzüleceksiniz ama... Bir bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Ben hatırlamıyorum siz hatırlıyorsunuz. Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime