Turktime

Murat Dalkılıç ölümden döndü!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç sosyal medyada zaman zaman paylaşımlarıyla gündeme geldi. Şimdilerde ise sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. 9 kere burun estetiği olan Dalkılıç doktor hatası ile burun kıkırdağı alınarak burnu çöktü.
ABONE OL
Abone Ol
Murat Dalkılıç ölümden döndü!
Haberler / Magazin
24 Şubat 2024 Cumartesi 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü popçu Murat Dalkılıç, geçtiğimiz aylarda aşk orucunu bozarak yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu.

Arkadaşlarıyla gittiği bir yemekte çekile fotoğrafını 2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınlayan Dalkılıç, ardından isminin Eda Dora olduğu öğrenilen sarışın güzel ile el ele tutuştuğu bir kareyi de paylaşmıştı.

Ayaküstü verdiği bir röportajda aşk hayatıyla ilgili konuşan popçu, şu ifadeleri kullanmıştı: '' Onu tanıyacaksınız arkadaşlar. Ben çok fazla bıdı bıdı yapmak istemiyorum burda. Londra'da yaşıyor kendisi de. Kendisine sorular sorarsınız denk gelince. Belki de Londra'ya onun için taşınmış olabilirim.'' dedi.

Özel hayatında mutlu bir ilişki yaşayan Murat Dalkılıç şimdilerde sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.

9 kere burun estetiği geçiren Murat Dalkılıç, yanlış operasyon kurbanı oldu. Doktor hatasıyla burun kıkırdağı alınan ve burnu çöken Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 10 saatlik bir ameliyata girdi.

Çok zor bir ameliyat geçirip ölümün eşiğinden dönen Dalkılıç'ın burnu, operasyon sonrası enfeksiyon kaptı. Tüm konserlerini iptal eden Dalkılıç, yeni bir ameliyat olmak zorunda kalacak.

Şarkıcı Murat Dalkılıç geçtiğimiz gün ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada konserlerini sağlık sorunları nedeniyle iptal ettiğini duyurmuştu. Böylece Dalkılıç'ın konserlerini neden iptal ettiği belli oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime