Turktime

Demet Özdemir’in giyim bütçesi şaşırttı

Güzel oyuncu Demet Özdemir, meslektaşı Anıl Çelik ve Melis Sezen’in yeni ayrıldığı Atilla Bingöl ile ortak olup bir mekân açtı. Açılış töreni öncesi gazetecilerle sohbet eden Demet Özdemir'in giyim bütçesi dudak uçuklattı.
ABONE OL
Abone Ol
Demet Özdemir’in giyim bütçesi şaşırttı
Haberler / Magazin
23 Şubat 2024 Cuma 09:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 26 Ağustos 2022 tarihinde hayatlarını birleştirmişti. Haklarında ayrılık iddiaları çıkan ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile haberleri doğrulamıştı.

Özdemir ve Koç, kısa süreli evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını şu sözlerle duyurmuştu: "Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur.

Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz."

8 Mayıs'ta tek celsede boşanan Özdemir ve Koç, Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya avukatları ile katılmış, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmemişti.

Ayrılık sonrası bir süre Yunanistan'da tatil yapan ev bakan Demet Özdemir, o sırada iddialara göre gönlünü Yunan DJ Sergio'ya kaptırmıştı.

Ünlü isim, bir doğum günü partisinde tanıştığı DJ Sergio'yu dinlemeye gitmeye başlamış ve ikili yakınlaşmıştı. Fakat ikilinin aşkı kısa sürdü.

Geçtiğimiz hafta ise Demet Özdemir'in ismi yeni bir aşk haberiyle gündeme geldi. Özdemir'in, şu sıralar gönlünü Aleyna Tilki’nin eski sevgilisi Kadir Güneş'e kaptırdı. Demet Özdemir bir ay önce aşk yaşamaya başladığı Kadir Güneş ile geçtiğimiz haftalarda İngiltere'ye gitti.

Londra'da 5 gün boyunca romantik anlar yaşadılar, birbirlerini daha yakından tanıma imkanı buldular. Sevgililerin bu ilk tatili pazar akşamı bitti, birlikte İstanbul'a döndüler.

Demet Özdemir şimdi ise yeni açtığı mekanla gündeme geldi. Yunan sanatçı Anna Vissi’nin konser verdiği açılış gecesinde 32’nci yaşını da kutladı. Anna Vissi, Özdemir’i sahnesine davet edip ona ‘Happy Birthday’ şarkısını söyledi. Demet Özdemir “Ben işletmeci olmadım. Burası da kulüp değil, çok amaçlı bir salon. Amacım burada tiyatro faaliyetleri yapılması” dedi.

Balık burcu olduğunu söyleyen Demet Özdemir “Duygusalım ben. Bir sürü şey yaşadım. Ama iki buçuk saniye sürüyor. Hemen umut ile ayağa kalkıp tekrar hayal kuruyorum” diye konuştu. Bu günlerde dinlendiğini ifade eden oyuncu “Spora ağırlık verdim.

Kontrol manyaklığım var galiba biraz. Kendimle ilgili, projelerimle ilgili, çalışma saatlerim, geç kalmamam gerektiği ile alakalı biraz kontrol manyağıyım galiba” dedi. Son günlerde 70 bin liralık kıyafetiyle çok konuşulan oyuncu "Evet, fiyat doğru. Ben yıllık bütçe ayırıyorum gardırobuma. Har vurup harman savurmuyorum" dedi. Özdemir'in bu yılki gardırop bütçesi iddiaya göre; 5 milyon TL.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime