Turktime

Muharrem İnce: Güzel günler göreceğiz!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Ne kuraklık ne Erdoğan korkusu, güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler. Motorları maviliklere süreceğiz, bire bin verecekler ekinler" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Muharrem İnce:  Güzel günler göreceğiz!
Haberler / Siyaset
13 Ocak 2022 Perşembe 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, vatandaşlarla buluşmak için Ankara’dan Niğde ve Nevşehir’e doğru yola çıktı. Yolda bir video paylaşarak duygularını anlatan İnce, şunları söyledi:

 Sabah 07:00’da Ankara’dan yola çıktık. Niğde, Nevşehir, Kayseri gezilerimiz devam edecek. İç Anadolu kar altında. Az sonra Hasan Dağı’nın yanından geçip Niğde’ye varacağız. Ne diyordu şair? Hasan Dağı arpalıktır eğer saban yürürse, her derede bir değirmen eğer suyu gelirse, her köylüden bir tavuk eğer köylü verirse, güzel gidiş bu gidiş eğer sonu gelirse.

–Kar altındaki İç Anadolu'dan bir umut sesi yükseltmeliyiz yine de ve demeliyiz ki ambarlarda buğday, kanallarda su, ne kuraklık ne Erdoğan korkusu, güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler. Motorları maviliklere süreceğiz, bire bin verecekler ekinler.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime