Turktime

Kılıçdaroğlu'ndan HDP'li vekil cevabı

PKK'lı teröristle boy boy fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel'in fotoğrafları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu. Kılıçdaroğlu, "Bu fotoğrafın muhatabı doğrudan doğruya Erdoğan'dır" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu'ndan HDP'li vekil cevabı
Haberler / Siyaset
13 Ocak 2022 Perşembe 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HDP Milletvekili Semra Güzel ile öldürülen PKK'lı teröristin çıkan fotoğrafları üzerine kamuoyunda tepkiler çığ gibi büyüdü.

Fotoğraflar bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu.

"FOTOĞRAFLAR ÇEKİLİRKEN ÜLKEDE NE OLUYORDU"

Kılıçdaroğlu, "HDP'li milletvekilinin teröristle fotoğraflarına neden susuyorsunuz?" sorusuna, "Bu fotoğrafı gördüğümde sordum ne zaman çekilmiş diye; İmralı ile açılım (Çözüm) döneminde çekilmiş. Dolayısıyla bu fotoğrafın muhatabı doğrudan doğruya Erdoğan'dır. Bu fotoğraflar çekilirken ülkede ne oluyordu sorulması lazım" cevabını verdi.

2017'DE ÇEKİLDİ

Fotoğrafların ise çözüm süreci olarak bilinen 2013 ile 2015 yılları arasında değil, 2017 yılında çekildiği belirlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 15 Ocak 2022 Cumartesi 23:02
OSLO, HABUR, DOLMABAHÇE, OSMAN ÖCALAN VE TRT KURDİ ne demektir, ne anlatıyor ? Bunları da bir AK Partili kardeşim anlatıverse de aydınlansak. Madem ki tarihe mal olmuş konuları gündeme getireceğiz, bu ayrıntıları da bilmemiz gerekmez mi? Saygılarımla...
 Misafir
 13 Ocak 2022 Perşembe 16:46
ne acayip adam bu kemal bey.o zamanki ülkenin durumundan bahsediyor.çözüm süreci vardı diyor.peki kemal bey çözüm sürecinde çekilmemiş o resim 2017 ye ait.haydi o dönem olsun elinde keleş var.adam çözüm sürecinde gelip teslim olmamışki.ayrıca Erdoğanın Afganistan başbakı olan Hikmetyarla resmini yıllarca dilinize doladınız.adam başbakandı o dönem.akp lilerin fetö ile ilgili resimlerinide oysa ağan ecevit fetöyü tutuyordu o dönemlerde işine geldiği gibi döneme bak deme.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime