Turktime

Merak edilen soru yanıt buldu! Efsane ''7 numara'' Ronaldo'ya verilecek mi?

Juventus'tan ayrılan Ronaldo, tüm dünyayı şaşırtarak Manchester United'a geri döndü. Adı uzun zamandır PSG, Manchester City ve Real Madrid ile anılan Portekizli yıldız, Kırmızı Şeytanlar'a imza attı.
ABONE OL
Abone Ol
Merak edilen soru yanıt buldu! Efsane ''7 numara'' Ronaldo'ya verilecek mi?
Haberler / Spor
28 Ağustos 2021 Cumartesi 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Avrupa'da transfer döneminin bitimine sayılı günler kala Manchester United bombayı patlattı. Messi'nin PSG'ye imza atmasının ardından Ronaldo da takım değiştirdi. İtalyan devi Juventus'ta mutsuz olan Portekizli, eski takımı Manchester United'ın yolunu tuttu.

Juve'den ayrılacağı kesinleştikten sonra başta Manchester City olmak üzere PSG ve Real Madrid'le de ismi anılan Ronaldo, herkesi şaşırttı.

YUVAYA GERİ DÖNDÜ

Sporting'den Manchester United'a giden ve Kırmızı Şeytanlar'da kariyerindeki büyük sıçramayı yapan Ronaldo, adeta yuvasına geri döndü. Transfer mali detayları henüz açıklanmazken, önümüzdeki günlerde Ronaldo için imza töreni düzenlenecek.

36 yaşındaki futbolcunun Manchester United'da kaç numaralı formayı alacağı ise merak ediliyor.

Daha önce Manchester United'da 7 numaralı formayı giyen Ronaldo, bu kez 7'yi alamayacak. Premier Lig yönetmeliği gereği sezon başladıktan sonra forma numaralarında değişiklik yapılamıyor.

ManU'da 7 numara Cavani'de, 9 numara ise Martial'de. Bilindiği gibi Ronaldo, Real Madrid'de ilk başta 9 numarayı giymiş daha sonra ise 7 numarayı almıştı.

7 ve 9 numaranın dolu olmasından dolayı Ronaldo'nun 28'i tercih edeceği belirtiliyor. Ronaldo, Sporting'de 28 numaralı formayı giyiyordu.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime