Turktime

Trabzonspor'da sakatlık şoku

Trabzonspor’u Roma yenilgisi kadar 3 önemli oyuncusunun sakatlığı da fazlasıyla üzdü. Cornelius omzundan problem yaşarken, Gervinho’da adale, Peres’de kasık sakatlığı var. 3 yıldızın yarınki Giresunspor maçında oynamaları çok zor gözüküyor.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'da sakatlık şoku
Haberler / Spor
28 Ağustos 2021 Cumartesi 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fırtına’nın yeni golcüsü Cornelius, ilk 11’de başladığı Roma maçında büyük şanssızlık yaşarken, henüz 17. dakikada omzundan sakatlandı. Danimarkalı yıldızın köprücük kemiğinde kırık olmadığı öğrenilirken, kesin durumu detaylı kontrollerin ardından netleşecek. Bruno Peres ve Gervinho ise kas sakatlıkları yaşadı. Adalesinde problem olan Gervinho ikinci yarıya devam edemezken, sağbek Peres ise kasığını tutarak 67. dakikada kenara alınmıştı. Çekilecek MR’ın ardından iki yıldızın durumu kesinlik kazanacak. Fakat 3 oyuncunun da yarınki Giresunspor deplasmanında forma giymeleri şimdilik zor gözüküyor.

MECBURİ DEĞİŞİKLİK

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, yoğun maç temposu nedeniyle bu isimleri dinlendirebileceği öğrenildi. Sağ bekte Serkan Asan’ın oynaması beklenirken, Abdülkadir Ömür 11’e dönecek. İleri uçta ise Djaniny’nin formayı geri alma ihtimali yüksek. Ayrıca Siopis’in yerine Berat görev alabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime