Turktime

MasterChef All Star'da sezonun ikinci altın kaşığı atıldı! İşte sahibi...

Bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de sezonun ikinci altın kaşığını alan kişi belli oldu.
ABONE OL
Abone Ol
MasterChef All Star'da sezonun ikinci altın kaşığı atıldı! İşte sahibi...
Haberler / Medya
16 Kasım 2023 Perşembe 00:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yemek yarışması MasterChef Türkiye All Star, 15 Kasım 2023 Çarşamba akşamı 150. bölümü ile ekranlara geldi.

Her bölümü büyük heyecana sahne olan MasterChef'te bu haftanın ikinci takım oyunu heyecanı yaşandı.

Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı takım olmuş ve mavi takımdan Dilara ve Ayaz eleme potasına giden isimler olmuştu.

KIRMIZI TAKIM KAYBETTİ

Programın 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelen 150. bölümünde takımlar haftanın ikinci oyununu kazanmak için hünerlerini sergiledi.

MasterChef'te haftanın ikinci takım oyunununda kazanan mavi takım oldu. 

Oyunu kaybeden kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için tezgah başına geçti.

SEZONUN İKİNCİ ALTIN KAŞIĞI ATILDI

Kırmızı takımda yer alan Eren, Batuhan, Tolga, Esra, Hasan ve Kıvanç, dokunulmazlık elde etmek için kendilerine verilen tek malzemeyle yaratıcılık oyunu oynadı. Yarışmacıların tabaklarında öne çıkacak malzemenin havuç olması istendi.

MasterChef'in 150. bölüm fragmanında Danilo şefin bir tabağa altın kaşık attığı anlar paylaşılmıştı.

MasterChef Türkiye'de 2021 yılında finalde Eren Kaçıkçı ile karşılaşan ve birinciliği kaptıran Hasan Biltekin, havuçla yaptığı yaratıcılık tabağıyla MasterChef All Star'da sezonun ikinci altın kaşığını almaya hak kazandı.

MasterChef All Star'da ilk altın kaşık Barbaros'a atılmıştı.

ALTIN KAŞIK NE ANLAMA GELİYOR?

Aşçılık dünyasında sıklıkla kullanılan kaşık atma, öğrencilerin gururlanmasını sağlıyor. Bir şef eğer kaşık atıyor ise o yemeği çok beğendi anlamına geliyor. 

Şeflerin kaşık ya da çatal atması öğrencilerinin yemeklerini tadan ve hiç bir eksik bulmadıklarında başarılarını göstermek için yaptığı bir hareket olarak biliniyor. Bir şefin kaşık atması "Benim sana öğretebileceğim bir şey yok" anlamına geliyor.

MASTERCHEF HASAN BİLTEKİN KİMDİR?

Aslen Nevşehir'li olan Hasan Biltekin, 29 yaşındadır. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan Hasan, bu senenin iddialı isimleri arasında yer alıyor. Liseden beri yemek sektörüyle uğraştığını söyleyen Masterchef Hasan, Nevşehir Belediyesporun mutfağında şeflik yapmaktadır.

Bugüne kadar farklı farklı yemek yarışmalarına katılan Hasan'ın madalyaları ve kupaları vardır. Hasan, ilk sezonun ardından memleketi olan Nevşehir'de "Hasan Şef Burger & Patisserie" ismini verdiği hamburger restoranını açmıştır.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime