Turktime

Mardin'de sağlık çalışanları darp edildi!

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan tartışma sonucunda bir grup sağlık çalışanlarını darp etti. Olay sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Mardin'de sağlık çalışanları darp edildi!
Haberler / Güncel
4 Şubat 2024 Pazar 00:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlıkta yaşanan şiddet olayları son bulmuyor. Mardin'de sağlık çalışanları Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde darp edildi.

BİR GRUP HASTANE ÇALIŞANLARINI DARP ETTİ

Olayda, yoğun bakım servisinde görevli hemşire T.B. ile aynı serviste görevli sağlık çalışanları arasında tartışma yaşandı. T.B'nin arkadaşlarına haber vermesi üzerine bir grup hastaneye gelerek sağlık çalışanları S.K, D.Ç, İ.K, A.Ç. ve M.H.K'yi darbetti.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaralılardan M.H.K'nin hastanede tedavisi sürerken, diğer sağlık çalışanları darp raporu alarak şüpheliler hakkında şikayetçi oldu. Polis ekipleri, olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hemşire T.B. ile birlikte 4 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hastane yönetimi, hemşire T.B. hakkında idari soruşturma başlattı.

Sağlık-Sen Mardin Şube Başkanı Abdullah Saruhan da hastanede sağlık çalışanlarını ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime