Turktime

Bakan Tekin açıkladı: Çalışmalar tamamlandı

2024-2025 eğitim öğretim döneminde okullarda uygulanacak yeni müfredata ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliğini yakın zamanda kamuoyuna açıklayacaklarını belirterek, gerekli çalışmaları tamamladıklarını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Tekin açıkladı: Çalışmalar tamamlandı
Haberler / Güncel
3 Şubat 2024 Cumartesi 18:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" programı kapsamında Ankara'da öğretmenlerle bir araya geldi.

Program ile her ayın ilk hafta sonunda farklı illerdeki öğretmenlerle bir araya gelen Tekin, İstanbul ve Ankara'da ikişer kez olmak üzere Eskişehir, Konya, Kastamonu, Sivas'ta öğretmenlerle buluştu.

''YAKIN ZAMANDA KAMUOYUYLA PAYLAŞACAĞIZ''

Tekin, bakanlığın önemli bir çalışması olan müfredat değişikliğini yakın zamanda kamuoyuna açıklayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Müfredat, hızla değişen dünya koşulları, güncel gelişmeler göz önünde bulundurularak devamlı güncellenecek canlı ve dinamik bir yapıda olmalı. Ana paradigmasından tutun, bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş bir eğitim sisteminin inşası için gerekli çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız inşallah."

Buluşmaya katılan öğretmenler ise tek tek söz alarak eğitim alanındaki görüş, öneri ve beklentilerini aktardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime