Turktime

Malatya'da kan donduran olay!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir kişi, birlikte yaşadığı iki kardeşinden birini bıçakla öldürdü, diğerini ise yaraladı. Saldırgan, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Malatya'da kan donduran olay!
Haberler / Güncel
28 Mart 2023 Salı 22:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde iki kardeşinden birini bıçakla öldürüp diğerini yaralayan şahıs polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Aslantepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, A.Y. ailesiyle birlikte yaşadığı Çakmak Sokak'taki ikametlerinde kardeşleri Erhan Y. (38) ve H.Y.’yle (48) aile içi bir konu nedeniyle tartıştı. Tartışmasının kavgaya dönüştüğü olayda A.Y.’nin bıçak darbelerine maruz kalan iki kardeşten Erhan Y. olay yerinde hayatını kaybederken H.Y. ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olayda hayatını kaybeden Erhan Y.’nin cenazesi adli tıp kurumuna yaralı H.Y. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir kardeşini öldüren diğerini yaralayan A.Y. polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime