Turktime

MHP'de üst düzey görevden alma

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün disiplinsiz ve parti politikasına aykırı tutumu sebebiyle görevden alındığını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
MHP'de üst düzey görevden alma
Haberler / Siyaset
1 Şubat 2024 Perşembe 19:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Adana ilindeki Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları, parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergiledikleri gerekçesiyle kapatıldığını söyledi. 

Kararın, yerel seçim çalışmaları sırasında parti için uyumsuzluklar sonucu alındığı tahmin ediliyor.

ÜST DÜZEY GÖREVDEN ALMA! 

Ayrıca, aynı gerekçelerle Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü de başdanışmanlık görevinden alındı. Sözlü'nün parti disiplinine aykırı hareket ettiği iddiaları üzerine, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edildiği belirtildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir" sözlerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime