Turktime

YRP ittifak kararını pazartesiye erteledi!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın, AK Parti ile yapılan ittifak görüşmelerinin sona erdiğini bildirmesinin ardından, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın cuma günü yapacağı açıklamanın pazartesi gününe ertelendiği duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
YRP ittifak kararını pazartesiye erteledi!
Haberler / Siyaset
1 Şubat 2024 Perşembe 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın, AK Parti ile yapılan ittifak görüşmelerinin sona erdiğini duyurmasının ardından gözler iki parti arasındaki son duruma çevrildi. YRP'nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından yapılan açıklamada, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın cuma günü bir açıklama yapması bekleniyordu. Ancak YRP'den yapılan son dakika açıklamasına göre, bu açıklamanın pazartesi gününe ertelendiği bildirildi.

İki partinin heyetleri, bugün akşam bir araya gelecek ve görüşmelerin sonucunu liderlerine aktaracaklar. Bu gelişme, yerel seçimler öncesi siyasi arenada önemli bir dönüm noktası olabilir. İki partinin liderlerinin alacağı kararlar, gelecek dönemdeki siyasi ittifaklar ve stratejiler açısından belirleyici olacak.

YRP'nin bu akşamki toplantı sonrasında pazartesi günü yapacağı açıklama, siyasi çevreler ve kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. İki partinin ittifak görüşmelerindeki son durumun ve yerel seçimlere ilişkin alınacak kararların detayları, bu açıklama ile netlik kazanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime