Turktime

Kılıçdaroğlu 'yapacağım ilk iş' diyerek duyurdu: Sandığa gideceksiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da Millet Buluşması'nda seçmenlere seslendi. Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturduğumda yapacağım ilk iş uyuşturucu baronlarının kökünü kazımak olacak. Bunun yolu sandığa gideceksiniz." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu 'yapacağım ilk iş' diyerek duyurdu: Sandığa gideceksiniz
Haberler / Siyaset
25 Mayıs 2023 Perşembe 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da Millet Buluşması'nda seçmenlere seslendi.

'TÜRKİYE 10 YILDA UYUŞTURUCUNUN MERKEZİ OLDU'
Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Bu illet bulaştığı andan itibaren evde huzur kalmaz. Bu millete bir sözüm var, her evde huzur olmasını istiyorum. Bir şehirde uyuşturucu kullanımı yaygınsa kimse sokağa çıkamaz. Türkiye son on yılda bütün uyuşturucuların merkezi haline geldi. Taa Güney Amerika'dan Türkiye'ye getiriliyor. Önce fakir ailelerin çocukları uyuşturucuya alıştırılıyor ardından torbacı yapılıyor. Bütün bu sınırlar nasıl aşılıyor? Nasıl getiriliyor?

Bunun bir siyasi tercih olduğunun altını çizmek istiyorum. Eğer deseler ki uyuşturucu konusunda siyasi otorite 'bunu engelleyin' dese, polise yetki versinler ve siyasiler dokunmasın, bütün uyuşturucu baronlarını kulaklarından tutar hakimin karşısına çıkarırlar.

'BARONLAR PARA GETİRSİN DİYE KANUN ÇIKARDILAR'
Bu işin sorumlusu siyasiler. Para bitti her şeyi sattılar, yine para yok. Bu sefer kanun çıkardılar bütün kirli paranı Türkiye'ye getirebilirsin. Tam 8 kez kanun çıkardılar, uyuşturucu baronlarının paralarını getirsinler diye. İstanbul şu an uyuşturucu baronlarının at koşturduğu bir yer. O kadar rahatlar ki kimse bize dokunamaz diyorlar. Hapse girmiş uyuşturucu baronlarını bile çıkarıyorlar hapisten. Ülkeyi bu batağa sokanlara oy vermemeniz lazım. Huzurunuzu düşünüyorsanız, bu uyuşturucu baronları ile mücadele etmeyenlere asla oy vermemeniz lazım.

Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturduğumda yapacağım ilk iş uyuşturucu baronlarının kökünü kazımak olacak. Bunun yolu sandığa gideceksiniz. Elinizi vicdanınıza koyup oyunuzu kullanacaksınız.

Afganistan'dan buraya gelirken milyar dolarlar dönüyor. İmalatçılar var, adres belli yer belli. Polis yakalıyor, niye yakaladın diyorlar.

'BU BELADAN KURTULMAK İSTEYENLER SANDIĞA GİDECEK'
Onların gözünü çıkaracağım bu topraklardan süreceğim endişeniz olmasın. Benim cumhurbaşkanlığıma iki kesim karşı, uyuşturucu baronları ve beşli çeteler. İkisini de temizleyeceğim.

Her birisi yabancı ülkeden gelmişler, kendi çıkarları için Türkiye'de hesaplaşıyor ve ülkeyi yönetenler sadece izliyor. Bu toprakları onlara mezar yapacağım.

Yeteri kadar tedavi merkezi yok. Bu insanların topluma kazandırılması lazım. Uyuşturucuya çok rahat ulaşabiliyorlar. Türkiye'nin bütün coğrafyası böyle.

Bu belayı konuşmuyorlar, uyuşturucu baronlarından para geliyor diye.

Ekmek satan uyuşturucu da satıyor. Bu bilinmiyor mu biliniyor. Niye önlem alınmıyor?

Ayın 28'inde sandığa gideceğiz. Bu beladan kurtulmak isteyenler sandığa gidecek.

Yine söylüyorum, uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağım. En ağır cezaların verilmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime