Turktime

Kılıçdaroğlu: En rahat bizi eleştireceksiniz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadın kolları buluşmasında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Bizim iktidarımızda en rahat bizi eleştireceksiniz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu: En rahat bizi eleştireceksiniz!
Haberler / Siyaset
23 Ekim 2021 Cumartesi 19:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Partisinin kadın kolları toplantısına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kadınlara ve gençlere seslenerek, "Zorbalık, zulüm ve zam yağmuru yaptılar. 3Y ile geldiler 3Z ile inşallah bunları göndereceğiz. Gönderenlerin başında da Z kuşağı gelecek" açıklamasını yaptı.

"DEVLETİ SOYMANIN FETVASINI BİLE ALDILAR"

Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Buradan gençlere sesleniyorum. Biliyorum o gençler sandığa gittiği zaman nasıl davranacaklarını çok iyi biliyorlar. Buradan onlara sesleniyorum bizim iktidarımızda en rahat bizi eleştireceksiniz. Rahatlıkla bizi eleştireceksiniz. Yolsuzlukla mücadele edeceklerdi. 3Y. Bu iktidar devleti soyulacak organ olarak görüyor. Ne kadar soyarsam o kadar kardır diyor. Öyle bir noktaya geldiler ki devleti soymanın fetvasını bile aldılar" ifadelerini kullandı.

"Z KUŞAĞI GELECEK"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Kadınlar gönderecek. Zorbalık, zulüm ve zam yağmuru yaptılar. 3Y ile geldiler 3Z ile inşallah bunları göndereceğiz. Gönderenlerin başında da Z kuşağı gelecek. Geliyor gelmekte olan. Uyumasınlar, geleceğiz" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime