Turktime

Gergerlioğlu, 21 hâkimi şikâyet etti!

HDP Milletvekili Gergerlioğlu, kendisine yönelik hakaret ilişkin suç duyurularına takipsizlik kararı verildiğini ileri sürerek 21 savcı ve 3 hâkim hakkında suç duyurusunda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Gergerlioğlu, 21 hâkimi şikâyet etti!
Haberler / Siyaset
23 Ekim 2021 Cumartesi 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gergerlioğlu,  sosyal medyada kendisine yönelik harkaret ve tehditte bulunanlara yönelik yaptığı suç duyurularına hakim ve savcıların takipsizlik kararı verdiğini söyledi. Ankara Adliyesi önünde şikayetine ilişkin gazetecilere açıklama yapan Gergerlioğlu, 21 savcı ve üç hâkim hakkında Hakim ve Savcılar Kurulu’na (HSK) suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

"İKTİDARIN EMİRLERİNE UYUYORLAR"

Savcıların hakaret davalarının üstünü kapatmaya çalıştığını ileri süren Gergerlioğlu, şöyle konuştu: “Bizim hak mücadelemizin karşısına savcılar çıkıyor. Bizim yaptığımız suç duyurularında hemen takipsizlik veriliyor. Bir milletvekili olarak buna isyan ediyorum. Bu kadar tehditler yaşanırken nasıl bir savcı takipsizlik verir?  Tüm yetkililerle konuşup bu konunun peşini bırakmayacağım ve sonuna kadar giderim. Bir gün bu ülkeye de hukuk gelir. Bugün savcılar iktidarın boyunduruğu altında görevlerini sürdürüyorlar. Hukuku değil, maalesef iktidarın emirlerini uyguluyorlar.”   

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime