Turktime

Kenan İmirzalıoğlu'nun projesi belli oldu

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve yönetmen Yavuz Turgul, TMC Film'in yapımcılığında yepyeni bir dizi için bir araya geldi. Ayrılık Da Sevdaya Dahil" adını taşıyan bu heyecan verici proje, TMC Film yapımcılığında hayata geçirilecek.
ABONE OL
Abone Ol
Kenan İmirzalıoğlu'nun projesi belli oldu
Haberler / Magazin
16 Mayıs 2024 Perşembe 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve yönetmen Yavuz Turgul, TMC Film'in yapımcılığında yepyeni bir dizi için bir araya geldi. Bu heyecan verici proje, "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" adıyla Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Titizlikle hazırlanan dizinin senaryosu, Turgul'un yanı sıra Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş'in imzasını taşıyor. Bu güçlü kalemlerin ortaya koyacağı hikaye, şimdiden merak konusu oldu.

Başrolde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer alacağı dizinin çekimleri ekim ayında başlayacak. Dizinin yönetmeni ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

"Ayrılık Da Sevdaya Dahil", Türk dizi sektörünün iki dev isminin buluşmasından doğan, merakla beklenen bir proje olarak öne çıkıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime