Turktime

Hakan Sabancı ile ayrıldı mı? Hande Erçel'den açıklama geldi

Nazlı Sabancı’yla çıktığı Lizbon tatilinden paylaşımlarıyla çok konuşulan Hande Erçel, nikâh masasına oturacağı konuşulan Hakan Sabancı ile ayrıldıkları iddialarına açıklık getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Hakan Sabancı ile ayrıldı mı? Hande Erçel'den açıklama geldi
Haberler / Magazin
15 Mayıs 2024 Çarşamba 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel (30) ile iş insanı Hakan Sabancı'nın (33), ilişkilerini evlilikle sonuçlayacağı bekleniyor. Erçel, sevgilisinin abisi Hacı Sabancı’nın eşi Nazlı Sabancı’nın da aralarında olduğu kız arkadaşlarıyla birlikte Portekiz'in başkenti Lizbon'a gitmişti.

Tatilde neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Sabancı ve Erçel'in Lizbon pozları kısa sürede sosyal medyada gündeme oturmuştu.

"ÖYLE DEMEYELİM"

Güzel oyuncu, önceki gün Levent'de bir yapım şirketine girerken görüntülendi. Basın mensuplarının "Müstakbel eltinizle tatile gittiniz, nasıl geçti?" sorusuna Erçel, "Öyle demeyelim (elti). Arkadaşlarımla güzel bir tatil oldu, çok güzel geçti, kız kıza eğlendik" cevabını verdi.

Hakan Sabancı ile ayrıldıkları yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine ise ünlü isim, "Bu haberler nereden çıkıyor hiç bilmiyorum.

Öyle bir durum yok, her şey çok yolunda ve güzel gidiyor. Çok güzel bir ilişki yaşıyorum" sözleriyle ayrılık iddialarını net bir şekilde yalanladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime