Turktime

Şeyh, cinsel ilişki partisinde ölen oğlunu reddetti

Sharjah Emiri Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi'nin oğlu Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi cinsel ilişki partisinin ardından ölü olarak bulunmuştu. Prensin, otopsi raporunda ölüm nedenini öğrenen ailesi oğlunu reddeti.
ABONE OL
Abone Ol
Şeyh, cinsel ilişki partisinde ölen oğlunu reddetti
Haberler / Dünya
12 Aralık 2019 Perşembe 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cenazesi Birleşik Arap Emirlikleri'ne getirilen Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi'nin cansız bedeni son yolculuğuna siyah bir tüle sarılı şekilde uğurlanmış, dünya kamuoyunun dikkatini çeken bu törenin bir tür gelenek olduğu öğrenilmişti. Hürriyet'in haberine göre İngiltere'de Westminster Adliyesinin konuya ilişkin yürüttüğü soruşturmanın detayları ortaya çıktı.

Koltukta uzanır halde bulundu
Soruşturma kapsamında Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi'nin cinsel isteği artırma amacıyla kullandığı aşırı dozda uyuşturucu sebebiyle yaşamını yitirdiği detayına ulaşıldı. Soruşturma raporunda 39 yaşındaki Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi'nin son saatlerini Yohan Escobar adında bir kişi ile geçirdiği fakat bu Escobar'ın el Kasımi ile olan yakınlığına dair herhangi bir bilgiye ulaşamadığı ifadeleri kullanıldı. Buna göre Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi'nin 8 milyon sterlin değerindeki evinde temizlikçi olarak görev yapan Maria Kisaohanyan, ünlü moda tasarımcısını 1 Temmuz sabahı koltukta uzanır halde buldu.

Ölüm sebebi: uyuşturucu
İşvereninin uyuduğunu düşünen Maria, 39 yaşındaki Şeyhin uyanmadığını fark edince nabzını kontrol etti ve ters giden bir şeyler olduğunu anladı. El Kasımi'nin yaşamını yitirdiğini anlayan Maria, bina müdürüne acil durum hattını aramasını söyledi. Soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Maria, el Kasımi'nin hayat dolu bir kişiliğe sahip, akıllı ve açık fikirli biri olduğunu kariyerinin zirvesinde bulunduğunu ifade etti.

Dr Susan Patterson tarafından hazırlanan toksikoloji raporunda, el Kasımi'nin kanında 300 mg GHB tipi uyuşturucu saptandığı bilgisi verildi. Şeyhin ölüm sebebinin uyuşturucu olması sebebiyle akrabaları, Westminster Adliyesi tarafından başlatılan soruşturma sürecine katılmayı reddetti.

Parti sırasında cinsel ilişkiye girdiği haberi yayınlandı
Soruşturmayı yürüten isim Adrian De Villiers, raporda, Şeyhi son gören kişinin Yohan Escobar adında bir erkek olduğunu ve birlikte uyuşturucu kullandıklarını yazdı. Yohan Escobar, el Kasımi ile 30 Haziran akşamı görüştüğünü, el Kasımi'nin ilerleyen saatlerde uyuyakaldığını ve daha sonra evden ayrıldığını ifade etti. Raporda aktif spor yaptığı belirtilen el Kasımi'nin günlük hayatta fazlaca tütün ürünleri kullandığı detayına yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime