Turktime

Johnny Depp "Kral" olarak dönüyor

2020 yılında vizyona giren Minamata filminden sonra herhangi bir projede yer almayan Johnny Depp, İki yılı aşkın bir süre sonra Netflix’e Kral XV. Louis olarak dönüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Johnny Depp
Haberler / Magazin
11 Ağustos 2022 Perşembe 17:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Johnny Depp, meşhur boşanmanın ardından ilk projesine hazırlanıyor. Netflix, dava sonrasında Depp’i tekrar ekranlara getirmeye karar verdi.

Hollywood yıldızı ve Netflix yetkililerin gerçekleştirdiği yeni toplantıdan olumlu sonuçlar alındığı söylendi. La Favorite isimli filmde Kral XV. Louis rolünü üstleneceği haberi hayranlarını çok mutlu etti.

Depp’in Kral XV. Louis’i canlandırdığı, çekimlerinin yeniden başlamasının ardından 2023’te vizyona girmesi beklenen film, Fransız yapım şirketi olan Why Not Productions tarafından hazırlanıyor. İlk olarak Fransa’daki sinemalarda yayınlanacak olan filmin 2024 yılında Netflix’e geleceği söylendi fakat sadece Fransa’daki kullanıcılar tarafından izlenebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime