Turktime

İrem Derici iyi haberi duyurdu!

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı şimdi ise koronavirüsü atlattığını duyurdu. Konser için İzmir’e giden Derici, bu akşam Alaçatı’da sahne alacağını belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
İrem Derici iyi haberi duyurdu!
Haberler / Magazin
11 Ağustos 2022 Perşembe 16:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ve kendisine yöneltilen sorulara verdiği beklenmedik yanıtlarla öne çıkan İrem Derici, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

Testi pozitif çıkan İrem Derici, haberi Instagram hesabından şu ifadelerle açıklamıştı, “"Arkadaşlar selam herkese...

Anca yazacak gücü buluyorum kendimde. Avcılar Sevim Alan konserimiz ve Konya Karaman konserlerimiz Covid olmam nedeniyle iptal edildi.

BETON AMA COVİD DERİCİ

Dün hastanedeydim ama bugün evdeyim. Hızlıca kendime gelip, konserlere devam edeceğim. Şerefsiz virüs yine cirit atıyor. Sizlerle buluşamadığım için çok üzgünüm. Büyük bir hevesle bekliyordum iki konseri de....

Dünyanın en güçlü kadınları listesinde zirveyi zorladığım için 2-3 güne ayaklanırım en geç, biliyorsunuz. Herkesi öpüyorum, kendinize çok dikkat edin. Beton ama Covid Derici... "

İrem Derici, şimdi ise koronavirüsü atlattığını duyurdu. Konser için İzmir’e giden İrem Derici, bu akşam Alaçatı’da sahne alacağını belirtti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime