Turktime

İstanbul dünyanın merkezi!

Macar sanatçı Havasi: İstanbul'da gördüğüm şey; İstanbul'un çok güzel oluşu. Dünyanın merkezinde olduğumu hissediyorum buradayken. Çok büyük, gerçekten etkileyici ve yoğun bir şehir ama çok sevdim.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul dünyanın merkezi!
Haberler / Kültür
30 Ekim 2016 Pazar 20:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
"Landmark Dünya Turnesi" kapsamında İstanbul'da müzikseverlerle buluşan Macar sanatçı Havasi, yaptığı açıklamada, konserin harika geçtiğini söyledi. 

Türkiye'de ilk kez konser verdiğini ifade eden Havasi, şöyle konuştu:
"Konserden önce de bir kez İstanbul'u ziyaret etmiştim, konser vereceğim mekanı görmek için. Yani bu İstanbul'u ikinci ziyaretim oldu. İstanbul'da gördüğüm şey; İstanbul'un çok güzel oluşu. Tüm şehir çok güzel. Dünyanın merkezinde olduğumu hissediyorum buradayken. Çok büyük, gerçekten etkileyici ve yoğun bir şehir ama çok sevdim. Çok fazla gezip göremedim ama hissettiğim şey çok güzel olduğu."

Havasi, İstanbul'a bir kez daha geleceğinin kesin olduğunu kaydederek, şunları kaydetti:
"Seneye tekrar geleceğim. Yakın bir zamanda da konser mekanını ve tarihini açıklayacağım. Çünkü bir aydan daha kısa bir sürede Doğu Avrupa'dan gelen bir gösterinin biletlerinin tükenmiş olması, kesinlikle bir başarı. Bu bir anlam ifade ediyor ve buna devam etmek istiyoruz. Halk beni ayakta alkışlayarak bir kez daha gelmemi istedi. Yeniden gelmem gerekiyor."

AA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime