Turktime

Bu hafta sinemalarda... 1'i yerli 6 film vizyona giriyor!

Bu hafta Türiye'deki sinama salonlarında 6 film vizyana giriyor. Bu filmler içinde en çok dikkat çekenler ise "Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi" ve "Ekşi Elmalar" filmleri.
ABONE OL
Abone Ol
Bu hafta sinemalarda... 1'i yerli 6 film vizyona giriyor!
Haberler / Kültür
27 Ekim 2016 Perşembe 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve Songül Öden, Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Ersin Korkut, Fatih Artman ile birlikte rol aldığı "Ekşi Elmalar" filmi izleyici ile buluşacak.

Kelebeğin Rüyası filminden 3,5 yıl sonra kamera arkasına geçen Yılmaz Erdoğan, senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı "Ekşi Elmalar" ile Türkiye'nin 30 yıllık yakın tarihini kalabalık bir aile hikayesi ile sinemaya taşıyor.

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

İranlı yönetmen Majid Majidi'nin yazıp yönettiği "Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi" filminde Mahdi Pakdel, Sareh Bayat, Ali Reza Shoja-Nuri, Mina Sadati, Rana Azadivar ile Mohsen Tanabandeh gibi isimler rol aldı.

"Cennetin Çocukları" ve "Serçelerin Şarkısı" filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç ile o yıllarda Mekke'de yaşanan olayları anlatıyor.

Kubo ve Sihirli Teller

Travis Knight'in yönettiği haftanın animasyon türündeki "Kubo ve Sihirli Teller" filminin orijinal seslendirmelerini Art Parkinson, Matthew McConaughey, Charlize Theron ile Rooney Mara yaptı.

Dokuzuncu Hayat

Jamie Dornan, Sarah Gadon ve Aaron Paul gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı "Dokuzuncu Hayat" filmi, kısacık hayatı boyunca büyük kazalar atlatan "Louis Drax" adındaki bir adamın ölümüyle arkasında bıraktığı gizeme odaklanıyor.

Julieta

Pedro Almodovar'ın yönettiği ve Emma Suarez, Adriana Ugarte, Daniel Grao ile Inma Cuesta gibi isimlerin rol aldığı "Julieta" filmi, kızını ararken kendi iç yolculuğuna çıkan bir kadının hikayesini anlatıyor.

Hesaplaşma

Gavin O'Connor'ın yönetmenliğini üstlendiği "Hesaplaşma" filminin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, J.K. Simmons, Anna Kendrick, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor ve John Lithgow gibi isimler yer alıyor.


AA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime