Turktime

İstanbul Caz Festivali başlıyor

4-21 Temmuz arasında düzenlenen 24. İstanbul Caz Festivali, İstanbul’da farklı mekanlarda müzikseverlerle buluşacak ve sanatçılar cazın tutku dolu seslerini paylaşacaklar.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul Caz Festivali başlıyor
Haberler / Kültür
3 Temmuz 2017 Pazartesi 21:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 24. İstanbul Caz Festivali, ritmik seslere dansa davet eden konserleriyle de caz severlerin bu yaz favori festivali olacak. 
4 Temmuz'da başlayacak olan 24. İstanbul Caz Festivali, 21 Temmuz'da sonlanana kadar şehri caz müziğin etkisi altına alacak.

Akdeniz ve Afrika kültürünün dokusunun en iyi hissedildiği tutku dolu müzikleriyle Jorge Pardo, Carles Benavent, Jose Maria Bandera, Nino Josele, Levent Yüksel ve Taksim Trio ile Paco De Lucia anısına düzenlenen Flamenko Yıldızları konseri, dünyanın en ünlü caz piyanistlerinden Kübalı Roberto Fonseca ile 23 yaşındaki Kübalı neo-soul vokalisti Dayme Arocena’nın birlikte yer alacağı Havana Gecesi ile cazın sıcak melodileri şehre yayılacak.
Ayrıca Afrika müziğinin son yıldızı Fatouma Diawara ve dünya müziğinin en iyi yorumcuları arasında yer alan Hindi Zahra’nın aynı sahneyi paylaşacağı konser ile Snarky Puppy’nin klavyecisi Bill Laurance’ın performansıyla başlayacak ve grubun kurucusu ve bas gitaristi Michael League’in yeni projesi Bokanté’nin hayranlarıyla buluşacağı iki farklı geceyle festivalin misafirleri caza ve dansa doyacaklar.


Habertürk

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime