Turktime

İşte bu haftanın kitapları

İşte bu hafta okumanızın şiddetle tavsiye edildiği, okurken sizi başka dünyalara götürecek kitaplar...
ABONE OL
Abone Ol
İşte bu haftanın kitapları
Haberler / Kültür
2 Temmuz 2017 Pazar 21:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş


Eda Yavaş'tan ‘Asla Kitabı'… Her alanda başarılı olmak için yapmanız değil, asla yapmamanız gerekenler de var… Evrene gönderdiğiniz mesajların yanıtını duymak istiyorsanız, asla yüksek sesle müzik dinlemeyin. Aşkla huzuru asla karıştırmayın. (Karakarga)

asla

Yazar Pelin Çift'ten ‘Osmanlı'yı Öğreniyorum'… Kitapta, Türklerin tarih boyunca ilim sahibi insanlara büyük değer verdiğini; kahramanlarını, dahilerini, popüler kişilerini ve daha nice bilgiyi öğreneceksiniz.
(Genç Destek)

osmanliyi

Yazar William Beckford'tan ‘Vathek'…  Saintsburry ve Andrew Lang, Yeraltı Ateşi Sarayı'nın Beckford'un en büyük başarısı olduğunu söyler. Ben ise yazın sanatının gerçekten ilk korkunç cehennemi olduğunu iddia eder. (Kırmızı Kedi)

vathek


Yazar Cevdet Karal'dan ‘Uzun Sürdü Hazırlığım'… Bu hayatta ne doğru ki? Doğru değil! Dediğin yanlış olsun. Ya bir kötülük çanı ya bir silah sesi, dönüp silemiyor insan geçmişini. Biri kalkar, ikiyüzlülükle suçlar mı bilmem beni ilerde…
(Everest Yayınları)

uzunsurdu


Yazar Laurie R. King'ten ‘Kadınlar Alayı'… Bu kitapla, nero polisiye-kurgu dalında ‘En İyi Kitap Ödülü'nü alan yazar sizi umulmadık bir maceranın içine çekerken, Holmes ve Russell ortaklığında şaşırtıcı bir dönüşüme işaret ediyor. (Portakal Yayınevi)


kadinlar-alayi

Çimen Erengezgin'den ‘Vay Başına Yoga Gelenler'… Bir eğitmenin gözünden, bir öğrencinin zihninden… Yazar, bu defa yoga deneyimlerini hem yıllar süren öğrencilik hem de eğitmenlik tecrübeleriyle harmanlayarak öyküleştirdi. (Yitik Ülke Yayınları)

vay-basina


Gerald Martin'ten ‘Gabriel Garcia Marquez'e Giriş'… Latin Amerika edebiyatının önde gelen eleştirmenlerinden Martin, bu kitabında Marquez'i ve yapıtlarını tanıtıyor, analiz ediyor ve yer yer sertçe eleştiriyor. (Can Yayınları)


gabriel_marqueze_giris


Tarık Velioğlu'dan ‘Osmanlı'nın Manevi Sultanları'… Bu eser, Osmanlı'nın irfan sahasındaki büyüklüğünü, bir anlamda Osmanlı irfan tarihini, bir eser hacminde özetleyerek sunmaya çalışıyor. (Kapı Yayınları)






Okan Aslan'dan ‘Ömrüm'… Tanınmış radyocu Okan Aslan, programında severek dinlenen şiirlerini, yenilerini de ilave ederek bir kitapta topladı. Kitabı alanlar, ekinde yer alan CD'yi dinleyerek Aslan'ın sesinden bazı şiirlerini de dinleme şansına sahip oluyor. (Gürer Yayınları)


omrum


Pakita Laurent Audouin'dan ‘Rose Lou – Tüm Kalbimle Sevdiğim Üvey Kardeşim'… Rose-Lou, dizinin bu kitabında üvey kız kardeşinin onu sevmesi için yaptığı onca şeyden sonra nasıl cezalandırıldığını anlatıyor. (Hep Kitap)


tum-kalbimle


Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime