Turktime

İsrail duyurdu: Artık izin verilecek

Gazze güne bombardıman altında başladı. İsrailli yetkililer saat 10-16 arası sivillerin güneye geçişine izin vereceğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
İsrail duyurdu: Artık izin verilecek
Haberler / Dünya
14 Ekim 2023 Cumartesi 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsrail’in sivillerin Gazze’yi boşaltması için verdiği süre doldu. İsrail Gazze hattında gergin bir bekleyiş var. Kara, hava ve denizden ablukaya alınan Gazze’de bombardıman da sürüyor.

Filistin-İsrail savaşında sekizinci gün: Dakika dakika son gelişmeler Filistin-İsrail savaşında sekizinci gün: Dakika dakika son gelişmeler

İsrail jetleri, gece boyunca Gazze’yi bombaladı. Binlerce kişi yaşamını yitirirken İsrail kabusu yaşatmaya devam ediyor. Bombardıman sırasında bir konvoy da hedef alındı, 70 kişi yaşamını yitirdi.

İsrailli yetkililerden gelen bilgiye göre ise sivillerin saat 10-16 arasında güney yönüne hareketine izin verileceği belirtildi. Öte yandan İsrail Yayın Kurumu, ABD'nin İsrail'den kara harekatını ertelemesini istediğini yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime