Turktime

İsmail Kartal'dan oyuncularına uyarı: 'Mazaretimiz yok'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, İstanbulspor maçının öncesinde oyuncularıyla özel bir görüşme gerçekleştirdi. 7 eksikle mücadele edecek sarı-lacivertlilerde Kartal, "Sahada 11 kişi olacağız, mazeretimiz yok" ifadeleriyle oyuncularına uyarıda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Kartal'dan oyuncularına uyarı: 'Mazaretimiz yok'
Haberler / Spor
7 Ocak 2024 Pazar 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in ilk yarısını zirvede bitiren Fenerbahçe, ikinci yarının perdesini İstanbulspor deplasmanında açıyor. Sarı-lacivertlilerde tek hedef; bu mücadeleden de üç puanla ayrılarak liderliğini devam ettirmek.

Teknik direktör İsmail Kartal, İstanbulspor maçı öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı ve karşılaşmanın önemine dikkat çekti.

"GALATASARAY MAÇINI RAHAT TAKİP EDELİM"

Rakibin son sırada olmasının kendileri üzerinde rehavet yaratmaması gerektiğinin altını çizen 62 yaşındaki çalıştırıcı, "Ligin ikinci yarısının ilk maçına çıkıyoruz ve liderliğimizi devam ettirmek için kazanmak zorundayız. Rakibin durumu sizde rahatlık yaratmasın. Kazanalım, Galatasaray maçını rahat takip edelim" dedi.

"MAZERETİMİZ YOK"

İstanbulspor maçına 7 oyuncusundan mahrum çıkacak sarı-lacivertliler, taktik ağırlıklı bir çalışma yaparken İsmail Kartal, "Sahada 11 kişi olacağız, mazeretimiz yok" diyerek oyuncularından galibiyet istedi.

10 MAÇTA 9 GALİBİYET

Fenerbahçe ile İstanbulspor 5'i Ziraat Türkiye Kupası, 5'i de Süper Lig maçı olmak üzere son 20 yılda 10 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, ligdeki maçlarda rakibini 4 kez yenip, 1 maçtan da beraberlikle ayrılırken, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 5 maçın ise tamamını kazandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime