Turktime

Dusan Tadic, Hakim Ziyech'e kefil olmadı

Galatasaray'la yol ayrımına gelen Hakim Ziyech ve Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tacic hakkında Sırp basını bomba bir haber paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Dusan Tadic, Hakim Ziyech'e kefil olmadı
Haberler / Spor
7 Ocak 2024 Pazar 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'la yol ayrımına gelen Hakim Ziyech ve Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tacic hakkında Sırp basını bomba bir haber paylaştı. Meridiansport, Hakim Ziyech'in Fenerbahçe'ye transferinin Tadic'in yüzünden gerçekleşmediğini iddia etti. Haberde şu ifadeler yer alıyor: "Chelsea'nin, G.Saray'dan önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Ziyech'i teklif ettiği bildiriliyor.

Fener oyuncuyla görüşürken Tadic'in tutumu anlaşmayı bitirdi. Dusan, kalitesinden övgüyle söz etti ancak saha dışındaki yaklaşımını olumsuz değerlendirdi. Yani eski takım arkadaşının havasında olmadığını söyledi ve Sarı-Lacivertliler görüşmeyi sonlandırdı." Tadic bu sezon Kanarya'da 29 maçta 11 gol 8 asist, Ziyech de Aslan'da 14 maçta 4 gol 2 asist yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime