Turktime

İsmail Kartal, Süper Kupa'ya odaklandı: 'Tam kadro kupaya hazırız'

İsmail Kartal: “Maksimum kadromuzla çıkıp 2023 yılını kupayla kapatmak istiyoruz. Son maçı iyi analiz ettik; güzel futbolla galip geleceğiz.”
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Kartal, Süper Kupa'ya odaklandı: 'Tam kadro kupaya hazırız'
Haberler / Spor
29 Aralık 2023 Cuma 00:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, zorlu fi nal öncesi Kadıköy'de oynanan ve Fred'in olmadığı son derbiyi işaret ederek bu kez tam kadro ile sahaya çıkıp seneyi kupa zaferiyle kapatmak istediklerini söyledi.

Geçen pazar oynanan maçta rakiplerinin 55'inci dakikadan sonra oyunu yavaşlattığını savunan İsmail Kartal; iyi analiz yaptıklarını ve her duruma hazırlıklı olduklarını belirterek şunları kaydetti:

"Son oynadığımız maçta kazanmak için çıktık ancak kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Lig uzun soluklu bir maraton ve bizim de planlarımız vardı. O maçın ardından hazırlandık. Maksimum kadromuzla çıkıp 2023 yılını iyi bir futbol ile kupayı kazanarak kapatmak istiyoruz. Bugüne kadar güçlü oyunumuzu nasıl herkese gösterebildiysek bu maçta da G.Saray'a karşı göstermek istiyoruz. 9 yıl önce Fenerbahçe'yle kazandığım ilk kupa, Süper Kupa'ydı. Bugün de kazanmak istiyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime