Turktime

Onuachu'dan Trabzon'a müjde!

Süper Lig'in dev ekiplerinden Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Paul Onuachu için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Onuachu'dan Trabzon'a müjde!
Haberler / Spor
28 Aralık 2023 Perşembe 19:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Golcü oyuncu için İngiliz kulüpleri devreye girdi ve eğer bir transfer gerçekleşirse Karadeniz ekibi, tıpkı Sörloth transferinde olduğu gibi satıştan bir pay alabilir.

Forvet oyuncuları konusunda birçok sezon nokta atış yapan bordo-mavililere yine piyango vurabilir. Southampton'dan Trabzonspor'a sezon başında kiralık olarak gelen Paul Onuachu, hızla yükselişe geçti.

61saat'in haberine göre; Trabzonspor forması altında 13 maçta 8 gol ve 2 asistlik etkileyici bir performans sergileyen 2.01 metre boyundaki forvet, İngiliz kulüpleri Brentford, West Ham, Burnley ve Fulham'dan teklif aldı.

İKİNCİ SORLOTH OLAYI

Hatırlanacağı üzere; bordo-mavili kulüpte, 2019 yazında Crystal Palace'tan 2 yıllığına kiralanan Alexander Sörloth 20 milyon avro karşılığında RB Leipzig 'e transfer olmuştu. Trabzonspor, Sörloth'un transferinden ilk etapta 10 milyon avroyu kasasına koymuştu.

Şu anda Karadeniz ekibinde kiralık oynayan Onuachu'nun da İngiliz kulüplerinden çok sayıda teklifler alması ikinci bir Sörloth piyangosu olarak algılandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime