Turktime

İmamoğlu'ndan bayram mesajı: 110 milyon liralık kapasiteye ulaştık

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından videolu mesaj yayınladı. İmamoğlu, "Kadim İstanbul Vakfı'mıza bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 110 milyon liralık bir kapasiteye ulaştık" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İmamoğlu'ndan bayram mesajı: 110 milyon liralık kapasiteye ulaştık
Haberler / Siyaset
16 Haziran 2024 Pazar 13:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından videolu mesaj yayınladı. İmamoğlu paylaşımında, "Kurban Bayramımız Mübarek Olsun. Sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum." dedi.

Videoda Kadım İstanbul Vakfı'na bağışta bulunan vatandaşlara teşekkür eden İmamoğlu, "110 milyon liralık bir kapasiteye ulaştık ve inşallah iki gün daha devam edecek olan bağışlarımızla dileğimiz bu sene bir milyon İstanbulluya sizlerin sayesinde et ulaştırmak bu güzel ve manevi hazla birlikte sizlerin bayramını da tebrik ediyorum." diye konuştu.

"110 MİLYON LİRALIK KAPASİTEYE ULAŞTIK"

İmamoğlu'nun konuşmasının tamamı şöyle:

Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Nice bayramlar diliyorum. Bütün İstanbullu hemşehrilerime ve bütün Türkiyemize, bütün İslam alemine, bütün gönlünden geçen en iyi dileklerin olduğu bir Kurban Bayramı diliyorum. Kurban Bayramı’nda eminim ki sizler de komşularınızla, büyüklerinizle bir araya geleceksiniz, selamlaşacaksınız, güler yüzle huzurlu bir gün ve dört bayram günü geçireceksiniz. Tabii Kurban Bayramındayız.

Kurban Bayramı’nda birbirimizi unutmayacağız. Selamlarken onların ihtiyaçlarını gözeterek bayramın gereğini hep birlikte yerine getireceğiz. Kadim İstanbul Vakfı'mıza bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 110 milyon liralık bir kapasiteye ulaştık ve inşallah iki gün daha devam edecek olan bağışlarımızla dileğimiz bu sene bir milyon İstanbulluya sizlerin sayesinde et ulaştırmak bu güzel ve manevi hazla birlikte sizlerin bayramını da tebrik ediyorum. Bütün ailelere, bütün insanlarımıza, sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı bir bayram diliyorum. Hepinizi çok seviyorum. Kurban Bayramınız mübarek olsun.'

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime