Turktime

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP ile ittifak cevabı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP ile ittifak kurmayacağız. Biz politikalarımızı sürdüreceğiz, onlar da muhalefet edecekler. Bizim ittifakımız Cumhur İttifakı" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP ile ittifak cevabı
Haberler / Siyaset
14 Haziran 2024 Cuma 21:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Habertürk'te soruları yanıtlayan Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

CHP'de siyaseti rejim tartışmasına çevirme hastalığı var. CHP ile ittifak kurmayacağız. Biz politikalarımızı sürdüreceğiz, onlar da muhalefet edecekler. Bizim ittifakımız Cumhur İttifakı. Bunda herhangi bir şekilde değişme söz konusu değil.

Türkiye'nin yukarısında savaş var, aşağısında soykırım cinayeti işleniyor Netanyahu tarafından, sol tarafa baktığımızda Yunanistan var.

Siyasette hasım olmamak lazım, her birimiz ayrı partilerdeniz ve siyaseti bir rekabet alanı olarak görmemiz lazım. Birbirimizin cenazesine ve düğününe gidemeyecek hale getirmeyelim demiştim. Partilerimiz farklı olabilir, kimliklerimiz farklı olabilir ama soyadımız Türkiye Cumhuriyeti. 

SİZ AK PARTİ'YE GELDİĞİNİZE SUÇ MERKEZİNE Mİ GELDİNİZ?

Bir diyalog süreci olmuş, siz AK Parti Genel Merkezi'ne gelmişsiniz biz de bundan memnuniyet duyduğumuzu açıklamışız, Cumhurbaşkanımız iade-i ziyarette bulunmuş ama bundan hemen sonra Cumhur İttifakı bileşenlerine 'Suç ortağı' ifadesinin kullanılmasının ne siyasi nezaketle ilgisi var ne siyasi idrakla ilgisi var. Siz o zaman AK Parti'ye geldiğinizde bir suç merkezine mi geldiniz?

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime