Turktime

Gümüşlük Müzik Festivali başlıyor

18. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, bu yıl da yeni bir konser programıyla 24 Temmuz – 29 Ağustos tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.
ABONE OL
Abone Ol
Gümüşlük Müzik Festivali başlıyor
Haberler / Kültür
6 Temmuz 2021 Salı 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yıl 18’incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, 24 Temmuz Cumartesi akşamı Antik Taş Ocağı’nda başlayacak. Devlet Sanatçısı, Piyanist Gülsin Onay ve Ancyra Ensemble’ın birlikte sahne alacağı açılış konserini, Şef Nisan Ak yönetecek.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, her yıl ‘Suda’, ‘Kumda’ ve ‘Taşta’ konseptiyle düzenlenen festivalde bu yıl 17 konser, 2 ustalık sınıfı öğrenci konseri ve 2 Dj performansı gerçekleşecek. 2 bin 500 yıllık tarihi taş ocağı, Zefirya Kültür Merkezi, Gümüşlük Sahili’ndeki festival merkezi ve Toprak Ev’de gerçekleşecek konserlere ek olarak, festivalin en önemli oluşumlarından Gümüşlük Festival Akademisi bünyesinde piyano ve çello masterclassları düzenlenecek. 1 – 12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek piyano masterclassına Gülsin Onay, Pablo Galdo ve Valerian Shiukashvili eğitmen olarak katılacak. 12 – 18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek çello masterclassını ise Fransız çelist Henri Demarquette üstlenecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime