Turktime

Cannes Film Festivali başlıyor

Korona virüs nedeniyle ünlü kırmızı halısı yarı yarıya küçültülüp partileri iptal de edilse Cannes Film Festivali bugün başlıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Cannes Film Festivali başlıyor
Haberler / Kültür
6 Temmuz 2021 Salı 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Corona virüs salgınından bu yana düzenlenen ilk tam teşekküllü sinema festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanan Fransız Rivierası'nın ünlü kenti Cannes'da turizm sezonunun da açılmasıyla birlikte hayat canlanmaya başladı.

Corona virüs tedbirleri nedeniyle dış mekanda maske kullanımının kırmızı halı fotoğraflarına gölge düşürme tehdidi nedeniyle Fransa'daki önlemlerin gevşetileceği haziran ayına ertelenen festival bugün başlıyor.

Geçen yıl salgın yüzünden iptal edilen festivalin kullanılmayan kırmızı halısı bu yıl sosyal mesafe kuralları gereğince küçültüldü. 17 Haziran'a kadar sürecek olan festivale ünlü Holywood yıldızlarından Matt Damon, Nicole Kidman, Sean Penn ve Timothee Chalamet'in katılması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime