Turktime

Gülben Ergen'den Demet Akalın'a dikkat çeken cevap!

Gülben Ergen'i hedef alan açıklamada bulunan ve yaptığı sosyal medya paylaşımı ile şaka yaptığını söyleyen Demet Akalın'a, Gülben Ergen'den dikkat çeken bir cevap verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Gülben Ergen'den Demet Akalın'a dikkat çeken cevap!
Haberler / Magazin
11 Ekim 2021 Pazartesi 18:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Önceki gün Bodrum konserinde müzikseverlerle buluşan Demet Akalın'ın yaptığı açıklama gündem olmuş, Gülben Ergen hayranlarının ise tepkisini çekmişti. Yakın zamanda hayata geçireceği projesini anlatan 49 yaşındaki popçu, "Bir köy okulu yaptırıyorum. Ama Gülben gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla” dedi.

DİKKAT ÇEKEN CEVAP

Demet Akalın, sosyal medyada bir magazin hesabının yayınladığı, "Demet Akalın, Gülben Ergen'i diline dolamış. Demo şaka yapmıştır. Sizce?" mesajına yorum yazdı. Ünlü şarkıcı, söz konusu paylaşımın altına "Herhalde şaka" yorumunda bulundu. Gülben Ergen ise Akalın'ın 'şaka' savunmasına dikkat çeken bir cevap verdi. Gönderisine Demet'i etiketleyen Ergen, "Şaka iki kişinin aynı anda gülmesi gereken bir durum değil mi? Derneğimizi, benim yıllardır emeğimi en iyi bilenlerdensin sen" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime