Turktime

Tamer Karadağlı: Çıkan haberleri umursamıyorum

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan oyuncu Tamer Karadağlı, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'ın sorularını yanıtladı.
ABONE OL
Abone Ol
Tamer Karadağlı: Çıkan haberleri umursamıyorum
Haberler / Magazin
11 Ekim 2021 Pazartesi 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Nihal Yalçın ile arasında geçen diyalog sonrası gündeme damgasını vuran Tamer Karadağlı, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık ile röportaj yaptı.

"TÜRK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Kariyerini yurt dışında sürdürmeyi düşünüp düşünmediği yönündeki soruyu cevaplayan Karadağlı, "Yurt dışında filmler çektim ama yurt dışında kalıp orada kariyer yapmayı hiç düşünmedim açıkçası. Ben parayı da, şöhreti de, halkın sevgisini de bu ülkede kazandım. Ben bu toprakların çocuğuyum. Her ne kadar kovboy çizmesi giysem de, TIR sürüyor olsam da, ben Türk'üm ve Türk olmaktan da gurur duyuyorum" sözlerini kullandı.

"ÜNÜ DE SEVGİYİ DE BU ÜLKEDE KAZANDIM"

Açıklamalarına devam eden Karadağlı, "Bu ülkenin değerlerini, kültürünü aldım. Beni ben yapan her şeyi Türkiye'den aldım. Her ne kadar zaman zaman eleştirsek de benim bir tane vatanım var. Burada kazandığım parayı gidip yurt dışında mı harcayacağım? Olmaz böyle bir şey. Ünü de, sevgiyi de bu ülkede kazandım. Sivas'ta da, Erzurum'da da insanlar bana sevgi dolu gözlerle bakıyor. Bu mutluluğun parasal karşılığı yok. Bunu yurt dışında yaşayamam. Eğer oyunculuk açısından bir şeyler yapacaksam Türkiye'de yaparım. Ülkeme bu açıdan büyük bir sevgiyle bağlıyım" dedi.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime