Turktime

Galatasaray hücumu sınıfta kaldı

Galatasaray hücum hattı 10 yıl sonra ilk kez çift hanelere ulaşamadan sezonu kapattı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray hücumu sınıfta kaldı
Haberler / Spor
18 Mayıs 2021 Salı 08:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şampiyonluk yarışını son maça kadar sürdüren Galatasaray'da sezonun en verimsiz bölgesi hücum hattı oldu. Sarı-kırmızılılarda Mostafa Mohamed, Falcao, Diagne, Halil ve Babel çift haneli gol sayısına ulaşamayarak, 10 yıl sonra bir ilke imza attı.


Şampiyonluğu averaj farkıyla Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da hücumcuların kötü performansı dikkat çekti. Sarı-kırmızılıların hücum bölgesindeki futbolcular 2010/2011 sezonundan bu yana ilk kez çift haneli gol sayısına ulaşamadan ligi bitirdi.

DIAGNE VE FALCAO ZİRVEDE

Fanatik'in derlediği habere göre; Sezona çok iyi başlayan Radamel Falcao, yaşadığı sakatlığın ardından istediği gibi dönemedi. Son maçlarda penaltıdan goller atan Falcao, sezonu 9 golle bitirdi. Devre arasında Premier Lig'e giden ve bir dönem 1. santrfor olan Diagne yine 9 gol atarken devre arasında gelen Mostafa Mohamed 8 gol, Babel 7 gol, Halil Dervişoğlu ise 3 gol attı.

MILAN BAROS'TAN BU YANA BİR İLK

Galatasaray böylece 10 yıl sonra ilk kez ligi çift haneli gol sayısına ulaşan oyuncusu olmadan bitirdi. En son 2010-11 sezonunda Milan Baros, sezonu 9 golle bitirmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime