Turktime

Fenerbahçe'ye Samatta müjdesi

Fenerbahçe'de bu sezon aradığını bulamayan Mbwana Samatta için Belçika kulüpleri sıraya girdi. u yıl, 30 müsabakada boy gösterip sadece 6 gol kaydeden oyuncu, beklentilerin altında kalmış; teknik heyet ve yönetimi hayal kırıklığına uğratmıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'ye Samatta müjdesi
Haberler / Spor
17 Mayıs 2021 Pazartesi 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin sezon başında Premier Ligi ekibi Aston Villa'dan 6 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Mbwana Samatta, yeniden Belçika'ya dönebilir. Bu yıl, 30 müsabakada boy gösterip sadece 6 gol kaydeden oyuncu, beklentilerin altında kalmış; teknik heyet ve yönetimi hayal kırıklığına uğratmıştı. Fenerbahçe'nin Tanzanyalı forveti için Belçika kulüpleri devreye girdi. 

Belçika Pro Ligi'nin iki demirbaşı; Club Brugge ve Genk, Voetbal Belgie'nin haberine göre Samatta için Fenerbahçe'ye fiyat sordu. Sarı lacivertli ekip, Afrikalı hücum oyuncusu için Brugge ve Genk'ten alış fiyatını talep etti. 

FİYAT DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR
Brugge ve Genk yönetimleri, Samatta'nın son 2 sezondur futboldan uzaklaştığını ileri sürerek 6 milyon Euro'luk ücreti kırmaya çalışıyor. Ancak Fenerbahçe, "alındığı fiyata satılır" politikasına sıkı sıkıya bağlı. 

Fenerbahçe, geçtiğimiz yıl 4 oyuncusunu Belçika ekiplerine kiralamıştı. Nabil Dirar Brugge'e, Frey Beveren'e, Berke Özer ve Barış Alıcı Westerlo'ya gönderilmişti. Beveren'de 32 maça çıkıp 17 gol 4 asist yapan Frey, Belçika kulüplerini bu kez Samatta'ya yöneltti.

Ajansspor

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime