Turktime

Galatasaray'da sol bek için 2 hedef var

Ara transfer döneminde kesin olarak sol bek transferi yapacağını açıklayan Galatasaray çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılılar, bu doğrultuda iki oyuncuyu gündemine aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da sol bek için 2 hedef var
Haberler / Spor
27 Aralık 2023 Çarşamba 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

alatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde mutlaka bir sol bek alacaklarının haberini vermişti. Kulüp bu doğrultuda çalışmalarını hızlandırdı.

KISA SÜREDE PARLADI

Savunmanın solunda tam anlamıyla bir Boey etkisi yaratmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, genç oyuncuya yakın bir profile sahip olan Bradley Locko'nun peşinde.

3.5 MİLYON EURO ÖNERİLECEK

Fransa'da Brest forması giyen 21 yaşındaki Fransız sol bek için 3.5 milyon euroluk bir bonservis bütçesi ayrılmış durumda.

AVRUPA DEVLERİNİN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Brest, Locko'yu sezon başında sadece 500 bin euroya Reims'ten transfer etmişti. Locko burada yaptığı çıkışla Avrupa devlerinin ilgisini çekmeyi başardı.

TAM BİR GOL MAKİNESİ

Gündemdeki diğer sol bek ise tam bir gol makinesi. Polonya'da Jageillonia takımında görev yapan 24 yaşındaki Bartlomiej Wdowik, bu sezon 19 lig maçında 9 gol 2 asistle oynadı.

ANGELINO'DAN DAHA İYİ

Sansasyonel frikik gollerine de imza atan genç oyuncunun gol sayısının yüksekliğinde zaman zaman sol önde oynamasının da etkisi var. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Angelino'dan alamadıkları hücum katkısını Wdowik'in sağlayabileceği inancına sahip. Yönetim, bu iki genç yetenekten birini en kısa sürede Galatasaray'a kazandırmayı hedefliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime