Turktime

Quique Setien, Beşiktaş için hazırlanıyor

Estadio Deportivo: “Olumlu seyreden müzakerelere devam eden Setien, son dakika aksiliği olmazsa Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacak. İspanyol teknik adam, ilk kez yurt dışında takım çalıştıracak...”
ABONE OL
Abone Ol
Quique Setien, Beşiktaş için hazırlanıyor
Haberler / Spor
27 Aralık 2023 Çarşamba 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Estadio Deportivo'ya göre Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü İspanyol teknik adam Quique Setien olacak. "Setien'in transferi tamamlandı" başlıklı haberde, sezon başlarında Villarreal'den kovulan İspanyol çalıştırıcının, Siyah-Beyazlılar ile müzakerelerinin oldukça olumlu sürdüğü belirtildi. Beşiktaş ile Setien arasındaki anlaşmanın kısa süre içerisinde tamamlanarak duyurulacağı öne sürüldü. 65 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, daha önce Racing, Poli Ejido, Ekvator Ginesi, Logrones, Lugo, Las Palmas, Betis, Barcelona ve Villarreal'i yönetti.

SOLSKJAER YAKIN

Öte yandan İngiliz basınından Mirror ise Beşiktaş'ın Norveçli teknik adam Ola Gunnar Solskjaer ile anlaşmaya vardığını iddia etti. Ada'da çıkan haberde, Kasım 2021'de Premier Lig devlerinden Manchester United ile yollarını ayırdıktan sonra takım çalıştırmayan Solskjaer'in görev almaya hazır olduğu ifade edildi. Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna oturma ihtimali yüksek diğer adaylar ise Bruno Genesio ve Sergen Yalçın. Feyyaz Uçar, Hatayspor maçı sonundaki açıklamasında Sergen Yalçın ile temasta olduklarını açık sözlülükle belirtmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime