Turktime

Gaddar'da Serenay Sarıkaya detayı!

Çağatay Ulusoy Gaddar dizisinde Sümeyye Aydoğan ile partner olunca akıllara direkt Serenay Sarıkaya geldi. Çağatay Ulusoy'un Sümeyye Aydoğan ile partner yapılması, "Acaba Serenay Sarıkaya etkisi mi yapılmaya çalışılıyor" yorumlarına neden oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Gaddar'da Serenay Sarıkaya detayı!
Haberler / Magazin
13 Aralık 2023 Çarşamba 16:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Gaddar'ın fragmanı yayınlandı. Uzun yıllar sonra ilk kez setlere dönen Çağatay Ulusoy, Gaddar'da Sümeyye Aydoğan ile başrol oynuyor. Yaz dizileri ile yıldızını parlatan Sümeyye Aydoğan ile Çağatay Ulusoy'un diziden fotoğrafları da yayımlandı. Ancak bu fotoğraf karesi akıllara, Serenay Sarıkaya'yı getirdi. Serenay Sarıkaya ile Ulusoy, 2013-2015 sezonunda Medcezir dizisinde partner olmuşlardı.

Sümeyye Aydoğan'ın Serenay Sarıkaya'ya olan tipolojik benzerliği oldukça dikkat çekiyor. Yıllar sonra ekrana dönen Çağatay Ulusoy'un Sümeyye Aydoğan ile partner yapılması, "Acaba Serenay Sarıkaya etkisi mi yapılmaya çalışılıyor" yorumlarına neden oldu. Sarıkaya ile Ulusoy'un uyumu, oldukça beğenilmişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime