Turktime

Hadise'den İrem Derici'ye konuşma dersi! Sokak ağzına karşılık öyle bir cevap verdi ki...

Aleyna Tilki'nin yaptığı sektör açıklaması sonrası gözler kadın popçulara dönmüştü. Hadise, Ece Seçkin, Aleyna Tilki ve İrem Derici arasındaki tartışmalara son noktayı koyarken; İrem Derici'nin kullandığı üslup karşısında adeta ders verir nitelikte bir açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Hadise'den İrem Derici'ye konuşma dersi! Sokak ağzına karşılık öyle bir cevap verdi ki...
Haberler / Magazin
12 Aralık 2023 Salı 22:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla müzik piyasasını adeta kasıp kavurdu.

Daha önce taciz edildiği sahneye çıkması için ısrar edildiğini, sektörü domine eden birkaç kişi tekelinde döndüğü ve kendisini yok etmek istediklerini belirten Aleyna Tilki, isyanını küfürlü bir paylaşımla sona erdirmişti.

Aleyna Tilki'nin konser menajeri, aynı zamanda Edis, Gülşen, Hadise, Bülent Ersoy gibi büyük isimlerin de menajerliğini üstleniyor. Haluk Şentürk, Aleyna Tilki'ye tepki gösterirken kendisi hakkında ortaya çok büyük iddialar atılmıştı.

"BEBELERİ PİSTTEN ALALIM"

Bu iddialar alıp başını giderken Hadise, Norm Ender'in "Bebeleri pistten alalım" sözüyle konuya atıfta bulunduğu için tepki çekmişti.

Pop piyasasının bir diğer sevilen ismi Ece Seçkin de, Hadise'den bir gün önce çıktığı sahneden olan görüntülerini "Ezhel de "Bebeler her boku biliyolar,boşuna yapıcan bize lolo" diyerek yanıtlamıştı" diyerek paylaşmış ve Hadise'ye dolaylı yoldan yanıt vermişti.

İkili arasındaki bu sosyal medya göndermeleri, magazin dünyasını sallarken Hadise paylaşımlarına devam etti. Aleyna Tilki'nin isyanı Hadise ve Ece Seçkin'i birbirine düşürürken bu polemiğe bir anda popçu İrem Derici de dahil oldu.

İrem Derici, Ece Seçkin’e destek vererek “Senin özgünlüğünün onların dış görünüşünden daha sağlam olmasından hoşlanmazlar” sözleriyle tartışmaya katıldı.

Bu polemikte Hadise'ye karşı Ece Seçkin'in tarafını tutan Derici, X hesabından Turktime.com'un konuyla ilgili haberini alıntılayarak kullanmaktan çekinmediği argo dilini yine kullanarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu:

HADİSE'DEN İREM DERİCİ'YE KONUŞMA DERSİ

Hadise ise bu durum karşısında günler süren sessizliğini bozdu.

Derici'nin çirkin bir üslupla yaptığı paylaşımı alıntılayarak tartışmalara son noktayı koyan Hadise, yine Turktime.com'un paylaşımını alıntılayarak yaptığı açıklamada İrem Derici'ye adeta konuşma dersi verdi.

Hadise, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu güzel ve başarılı kadınlardan istediğiniz o polemik asla çıkmaz arkadaşlarr! Ama daha çok eğleniriz o ayrı!

Aleyna da, İrem de, Ece de dinlemekten ve izlemekten çok keyif aldığım kadınlar. Her birimiz kendi yolunda ilerleyen çok başarılı kadınlarız. 

Elbette düştüğümüz, kalktığımız anlar olacaktır ve oldu da. Ama hep birbirimize destek olarak daha da güçleneceğiz çünkü daha çok şarkılar söyleyeceğiz ve dans edeceğiz!"

KAYNAK: TURKTIME 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime