Turktime

Finlandiya Başbakanı güzelliğiyle gündem oldu

Finlandiya’nın en genç başbakanı olan 36 yaşındaki Sanna Marin, başkent Helsinki'deki Flow Festivali'nde çekilen fotoğraflarıyla gündem oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Finlandiya Başbakanı güzelliğiyle gündem oldu
Haberler / Magazin
15 Ağustos 2022 Pazartesi 18:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Finlandiya’nın en genç başbakanı olan 36 yaşındaki Sanna Marin, Helsinki'deki Flow Festivali'nde çekilen fotoğraflarıyla çok konuşuldu. Yazar Tom Moyan, Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in Flow Festival’de çekilmiş bir fotoğrafını Twitter’dan paylaştı. 

Resmi fotoğrafçısı Janita Autio ile objektiflere poz veren Marin, bu fotoğrafla bir kez daha gündem olmayı başardı. Bir festival katılımcısıyla daha fotoğrafı paylaşılan Marin, kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Pek çok kullanıcı başbakanın kıyafetini aradı.

KIYAFETİ SADECE 8 EURO

Kullanıcılar kısa sürede söz konusu kıyafetin satıldığı platformu buldu. Kıyafetin bit pazarı benzeri bir yerden sadece 8 euro'ya satın alınması dikkat çekti. Rock ve metal müziğe düşkünlüğüyle tanınan Marin, daha önce Ruisrock festivaline katılmış, deri ceket, kot şort ve bottan oluşan tarzıyla gündeme gelmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime