Turktime

Aleyna Tilki'den süper minili poz!

İç çamaşırı pozlarıyla eleştirilerin odağında olan Aleyna Tilki bu defa pembe mini elbisesiyle dikkat çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Aleyna Tilki'den süper minili poz!
Haberler / Magazin
15 Ağustos 2022 Pazartesi 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Acun Ilıcalı'nın Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında ünlenen Aleyna Tilki, son yılların en popüler isimleri arasında girdi. Sesi, klipleri ve kostümleriyle herkesin dikkatini çeken Aleyna Tilki, yine son paylaşımlarıyla kendinden söz ettirdi. Her paylaşımı olay olan Tilki bu defa pembe elbisesiyle ortalığı salladı.

ALEYNA'DAN YİNE OLAY POZ
İç çamaşırı pozları ile çok sert eleştiriler alan Aleyna Tilki, bu eleştirilere karşılık ilginç bir açıklama yapmıştı. Kendisini eleştirenlere sözde muhafazakar diyen Tilki, bununla yetinmeyip "İç çamaşırı partisi yapalım" teklifinde bulunmuştu. Her söylemi ve kıyafeti ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki bu defa pembe mini elbisesiyle poz verdi. Paylaşıma çok sayıda yorum ve beğeni gelirken yine çok sert eleştirilere maruz kaldı.

PEMBE ELBİSESİYLE POZ VERDİ
Şarkıları dönemin hit şarkıları arasına giren ve hayran kitlesinin çoğunluğunu çocuklar ve gençlerden oluştuğu Aleyna Tilki, yine birilerini kızdıracak pozlar verdi. İç çamaşırı paylaşımlarıyla çok sayıda eleştiri alan Aleyna Tilki, kimseye aldırış etmeden bu paylaşımlarına devam ediyor.

Genç popçular arasında hızlı yükselen ve en çok dinlenen kadın sanatçılardan olan Aleyna Tilki, giyimi ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmüyor. İç çamaşırı pozlarıyla eleştiri alan Aleyna Tilki bu defa pembe mini elbisesiyle bakın nasıl pozlar verdi?

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime