Turktime

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Hidemasa Morita, yarın saat 17:25'te İstanbul'da olacak. 26 yaşındaki Japon ön libero sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geliyor
Haberler / Spor
29 Ağustos 2021 Pazar 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe transferde bir bomba daha patlattı. yeni transferi Hidemasa Morita, yarın saat 17:25'te İstanbul'da olacak. 26 yaşındaki Japon ön libero sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

55 MAÇ OYNADI

Hidemasa Morita, geçen sezona Japonya’da Kawasaki Frontale’de başladı. Ocak ayında ise Santa Clara’ya imza attı. Japon yıldız, toplamda 55 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda, maç başına 3.9 top kapma, 6 topu geri kazanma, 8 sahipsiz top kazanma ve 5.7 pas arası gibi yüksek ortalamalar yakaladı. 25 yaşındaki oyuncu, ikili mücadelelerin ise yüzde 54’ünden başarıyla çıktı.

Yaklaşık 7 aydır Santa Clara'da bulunan Morita, kulübüyle bu zamana kadar çıktığı toplam 30 maçta 3 gol 2 asistlik performans sergiledi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime