Turktime

Mesut Özil İngiltere'de gündem oldu!

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesu Özil, eski takımı Arsenal'in Manchester City karşısında aldığı 5-0'lık yenilgi sonrası "Trust the process" (Sürece güvenin) yazıp kırk kalp ile üzgün yüz emojileri paylaşımında bulundu. İngiliz medyasında manşetlere çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Mesut Özil İngiltere'de gündem oldu!
Haberler / Spor
29 Ağustos 2021 Pazar 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe 'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesu Özil, eski takımı Arsenal'in Manchester City karşısında aldığı 5-0'lık yenilgiye kayıtsız kalamadı. 

Yıldız futbolcu, karşılaşma sonrasında kişisel twitter hesabı üzerinden "Trust the process" (Sürece güvenin) yazıp kırk kalp ile üzgün yüz emojileri paylaştı. İngiliz basınından The Sun, Mesut'un bu paylaşımını manşetlerine taşırken, 33 yaşındaki futbolcunun teknik direktör Mikel Arteta'yı hedef aldığını belirtti. Ayrıca haberde Mesut'un Arsenal'den Arteta tarafından zorla gönderildiğinden bahsedildi.

ARSENAL DİBE VURDU

İngiltere Premier Lig'e çok kötü bir başlangıç yapan Arsenal, oynadığı 3 maçtan da puan alamadı. Londra ekibi sırasıyla Brentford ile Chelsea'ye 2-0, Manchester City'ye ise 5-0 mağlup oldu.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime