Turktime

Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferinde ciddi bir engel bulunuyor

Rade Krunic'i kadrosuna katmak için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin, Milan'a yaptığı teklifin yetersiz bulunduğu iddia edildi. İtalyan takımının hocası Stefano Pioli'nin de futbolcusunu bırakmak istemediği ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferinde ciddi bir engel bulunuyor
Haberler / Spor
17 Ağustos 2023 Perşembe 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren ve orta sahayı Manchester United'dan Fred ile takviye eden Fenerbahçe'nin, Milan'ın Bosna Hersekli yıldızı Rade Krunic'ten de vazgeçmediği belirtildi. İtalya'nın Corriere dello Sport Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe, transfer dönemi sona ermeden Krunic'e imza attırmaya kararlı.

FENERBAHÇE'DEN MİLAN'A 7 MİLYON EURO

Haberde Sarı-Lacivertlilerin Bosnalı futbolcuya 4 yıllık sözleşme teklif ettiği, Milan'a ise 7 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ifade edildi. Ancak İtalyan kulübünün, Krunic'i satmak için en az 12 milyon Euro istediği belirtildi.

STEFANO PIOLI, KRUNIC'İ BIRAKMIYOR

Bu arada Milan Tekni Direktörü Stefano Pioli'nin de 29 yaşındaki futbolcuyu bırakmak istemediği ileri sürüldü. Pioli'nin transfer döneminin bitmesine iki hafta kalması ve bu süre içinde Krunic'in kalitesinde bir orta saha oyuncusu bulunamaması ihtimalini göz önüne aldığı için transfere olumlu bakmadığı belirtildi.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Milan ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rade Krunic, geçen sezon kırmızı siyahlı takımla 34 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistle oynadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime