Turktime

Sergio Ramos'un maaş talebi pes dedirtti! Kulüp transferden çekildi

Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen Sergio Ramos'a sürpriz bir talibin daha çıktığı ancak yıldız oyuncunun talepleri karşısında geri adım atıldığı belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Sergio Ramos'un maaş talebi pes dedirtti! Kulüp transferden çekildi
Haberler / Spor
17 Ağustos 2023 Perşembe 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transferde adı Galatasaray ve Beşiktaş'la da anılan dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos'un, Meksika'nın CF America takımıyla görüştüğü ve yüksek taleplerde bulunduğu ileri sürüldü.

İspanya'nın Marca Gazetesi'nin haberine göre; CF America Başkanı Santiago Banos, Ramos'un kardeşi olan Rene Ramos ile görüştüğünü belirterek, "Açıkçası Sergio'nun maaş parametrelerinin Meksika'da ödenebileceklerle hiçbir ilgisi yok." dedi.

37 yaşındaki defans oyuncusunun net 7 milyon Euro maaş talep ettiği, bu rakamın vergilerler 10 milyon Euro'yu bulduğu belirtildi. Sergio Ramos ayrıca Meksika'nın seçkin bir bölgesinde lüks bir malikane ve lüks bir otomobil istediği iler sürüldü.

Yıldız oyuncunun bu isteklerini yüksek bulan CF America'nın görüşmelerden çekildiği ve Sergio Ramos transferinden vazgeçtiği ifade edildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime