Turktime

Fenerbahçe'de HJK Helsinki mesaisi!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında HJK Helsinki ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı. Fenerbahçe, yarın saat 10.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Finlandiya'ya hareket edecek.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de HJK  Helsinki mesaisi!
Haberler / Spor
24 Ağustos 2021 Salı 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile 26 Ağustos Perşembe günü deplasmanda karşılaşacak temsilcimiz Fenerbahçe, hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde ısınma, kondisyon ve çabuklukla başlayan idmanda 2 gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdiği belirtildi.

Çift kale maçla devam eden antrenmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı aktarıldı.

Sakatlıkları bulunan ve antrenmanda yer almayan İrfan Can Kahveci, Dimitrios Pelkas, Serdar Dursun ve Filip Novak'ın tedavilerine devam edildiği kaydedildi.

Hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, karşılaşma için son çalışmasını yarın saat 19.00'da maçın oynanacağı statta yapacak. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira ile futbolculardan Luiz Gustavo da yarın saat 18.30'da karşılaşmanın oynanacağı statta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Fenerbahçe, yarın saat 10.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Finlandiya'ya hareket edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime